Blog

Nieuws en updates

We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Persintravel.

Nieuwe website met nieuwe reizen online

We hebben er hard aan gewerkt en eindelijk is hij dan online: onze nieuwe website! Persintravel heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, ook de inhoud heeft een flinke upgrade gehad. Afgelopen jaren heeft Persintravel elk jaar één reis georganiseerd, een rondreis door centraal Iran, met een kleine uitstap naar het groene en heuvelachtige noorden. Ashkan heeft een paar zomers lang met diverse groepen rondgereisd en zijn passie om anderen zijn land te laten zien is alleen maar gegroeid. Nu hij bijna afgestudeerd is, heeft hij meer tijd gekregen om zich op Persintravel te richten. Komende tijd willen we dan als organisatie ook flink gaan groeien en de vooruitzichten zien er goed uit!

Wat is er nieuw?
Om jullie als reiziger nog meer van het mooie Perzië te laten zien, hebben we onze pakketten specifieker gemaakt en hier en daar uitgebreid.

De groepsreizen zijn opgesplitst in 12, 14 en 28 dagen.
- De 12-daagse rondreis gaat door centraal Iran en laat je vooral de highlights van het oude Perzië zien.
- Omdat we de historie en het landschap van het noorden zo mooi en uniek vinden, hebben we hier een aparte 14-daagse rondreis voor samengesteld.
- Wil je de complete ervaring? Dan kun je ook voor een combinatie van deze twee reizen kiezen door voor de 28-daagse rondreis te gaan.

Daarnaast willen we ook graag diegenen die liever individueel reizen van dienst zijn. Zelfstandig op reis door Iran kan namelijk heel goed. Het land raakt steeds meer gewend aan toeristen, maar nog steeds is bepaalde informatie soms moeilijk te vinden.
- Samen met de reiziger(s) kunnen we een complete route, inclusief vervoer en hotels in elkaar zetten. Je reist dan zonder gids en bent vrij om zelf te bepalen welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken.
- Daarnaast bieden we in samenwerking met lokale partners apart excursies aan, voor de individuele reiziger die even van de gebaande paden af wil wijken. Wil je bijvoorbeeld de Damavand beklimmen? Overnachten in de woestijn? Of een van de eilanden in het zuiden bezoeken? Wij regelen dit voor jou.

Door dit aanbod wil Persintravel laten zien dat er voor elk type reiziger een manier is om Iran te ontdekken. Dat kan samen met ons en onze gidsen, maar ook alleen. Neem gerust een kijkje op onze website, waar we ook meer informatie hebben toegevoegd over onze bestemmingen. Je kunt ons ook altijd benaderen voor vragen of specifieke wensen.

En nu? Wij denken dat het tijd is om te gaan boeken ;).

November 2017

Persintravel aanwezig op de Vakantiebeurs Utrecht

De vakantiebeurs in Utrecht is één van de grootste reisgerelateerde evenementen van Nederland. Een perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor prachtige locaties. Overal kon je hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans, muziek en meer. Persintravel was hier aanwezig met een eigen stand om mensen enthousiast te maken voor een rondreis door Iran. 

Februari 2017

Persintravel genoemd op Architentenweb

Iran heeft vele schatten met unieke en oude architectuur. Een reis naar dit land is dan ook zeker aan te raden voor mensen die zich hier in interesseren. Architectenwebleden en BNA-leden krijgen dan ook korting voor onze rondreis in augustus 2017.

Januari 2017, source: Architectenweb

Persintravel aanwezig op de Vakantiebeurs in Amsterdam

Op de Vakantiebeurs in Amsterdam kunnen mensen met elkaar in contact komen en met Nederlandse reisaanbieders. Het is een geweldige plek voor reisinspiratie voor het nieuwe jaar. Dit jaar had Persintravel ook de mogelijkheid haar eigen unieke reizen te promoten.

December 2016

Samenwerking met de Academie voor Bouwkunst

Persintravel heeft een succesvolle samenwerking met de Academie voor Bouwkunst in Amsterdam. De Academie vindt de rondreis van Persintravel erg informatief en het draagt bij aan de kennis van studenten. Daarom maakt ze het mogelijk voor studenten om studiepunten te ontvangen als zij meegaan op reis. Afgelopen zomer was er een foto-expositie in het gebouw van de Academie.

September 2015