Ontdek Perzië met Persintravel

Rondreizen door Iran

Wij bieden unieke en gepersonaliseerde reizen naar
Iran, waarin onze reizigers de schoonheid van Perzië
kunnen ontdekken via de rijke cultuur het heerlijke
eten en de gastvrije bevolking. Onze gidsen die Farsi,
Engels en Nederlands spreken nemen jou graag
mee voor een onvergetelijke ervaring.

Lees de recensiesBekijk onze reizen

 Aankomende tours

  15 Apr, 2018

  29 Apr, 2018 (vol)

  20 Mei, 2018

  5 Aug, 2018

  18 Aug, 2018

  2 Sep, 2018

Bekijk onze

MEEST POPULAIRE BESTEMMINGEN

Shiraz

Bezoek het mausoleum van Hafez, neem de prachtigste foto’s in de beroemde Pink Mosque en reis vanuit hier naar Persepolis.

Lees over Shiraz ▸

Isfahan

Ontdek de rijke geschiedenis van Perzië in handelsstad Isfahan met haar moskeeën en paleizen vol met turquoise mozaïeken.

Lees over Isfahan ▸

Gilan

Het noorden van Iran zal je verrassen met haar groene heuvels, de vele kastelen en de bijzondere architectuur in Masuleh.

Lees over Gilan ▸

Yazd

Middenin de woestijn herrijst de eeuwenoude stad Yazd, met haar unieke architectuur en straten vol historische verhalen.

Lees over Yazd ▸

Ga niet naar Iran, want het wordt

DE BESTE REIS VAN JE LEVEN

Er zijn genoeg redenen om niet naar Iran te gaan. In deze video, gemaakt door Tolt, worden alle vooroordelen weggenomen. Als je deze beelden gezien hebt, dan wil je Perzië toch gewoon zelf gaan zien, horen, ruiken, proeven en ontdekken? 

Leer meer over Perzië

Vind de beste deals voor de
mooiste reizen naar Iran!

Er zijn duizenden reisbureaus

Waarom wij?

Diverse bestemmingen

Naast de standaard highlights kijkt Persintravel verder en zijn wij continu op zoek naar de meest unieke locaties.

Beste prijzen

Vrijwel alle kosten zitten in onze pakketten inbegrepen. Voor een lage prijs krijg je een totale ervaring in het prachtige Iran.

Prachtige plaatsen

Persintravel neemt je mee naar de meest adembenemende natuur en architectuur op deze aarde.

Flexibele data

Voor individuele reizen en excursies zijn er veel verschillende boekingsdata beschikbaar. Onze groepsreizen plannen we ver van tevoren in, maar bij extra aanvragen van groepen kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Directe service

Door onze kleinschalige service helpen wij je direct en persoonlijk. We zijn altijd beschikbaar om samen te kijken welke reis het beste bij jou past.

Gepassioneerde gidsen

Onze gidsen zijn persoonlijk verbonden met Iran en geven de reiziger een kijkje in hun cultuur.

Ontvang 10% korting!

Studenten & Groepen vanaf 4 personen

Wij bieden drie soorten groepsreizen

ONZE PAKKETTEN

12 Dagen tour 

klassieke rondreis door Iran

Deze reis brengt je langs alle hoogtepunt van centraal Perzië. Van de moderne hoofdstad Teheran, tot de ruïnes van Persepolis en van de woestijnstad Yazd tot de kleurrijke moskeeën in Isfahan.

Meer infoBoek nu

14 Dagen tour

Rondreis door het Perzische landschap

In deze rondreis wijken we af van de traditionele route en bezoeken we het groene, bergachtige landschap in het noorden, met onder andere de unieke architectuur van Masuleh, de handelsstad Tabriz en het historisch bekende Hamadan.

Meer infoBoek nu

28 Dagen tour

Complete rondreis Iran

Om Iran volledig te leren kennen, om écht alles te zien en te beleven, raden we deze complete rondreis aan. Deze reis is een combinatie van de 12- en 14-daagse reis, waarin we zowel de bekende highlights bezoeken als het groene en bergachtige noorden.

Meer infoBoek nu

Reis met ons mee en ontdek het Midden-Oosten zoals je het nog nooit zag!

Bekijk onze

FOTO’S

Welke tour kies jij?

Pakketreizen

Deze reizen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten de mooiste excursies in Perzië. Ze bieden een complete ervaring, inclusief entreekosten, eten, overnachtingen en vervoer.

Persoonlijke groepsreizen

Wil jij met een eigen groep op reis naar Iran? We kunnen samen kijken hoe we jullie hierin kunnen helpen en van welke services jullie gebruik willen maken.

Individuele tours

Wil jij het liefst zelfstandig Iran ontdekken, maar kun je daarin wel advies gebruiken? Wij kunnen een reis voor je samenstellen en de belangrijkste zaken voor je boeken.

Deel met je vrienden!

Lees over onze ervaringen en updates

RECENT NIEUWS

Onze nieuwe website

We hebben er hard aan gewerkt en eindelijk is hij dan online: onze nieuwe website! Persintravel heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, ook de inhoud heeft een flinke upgrade gehad.

Vakantiebeurs Utrecht

De vakantiebeurs in Utrecht is één van de grootste reisgerelateerde evenementen van Nederland. Een perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor prachtige locaties. Overal kon je hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans, muziek en meer. 

Wij op Arhitectenweb

Iran heeft vele schatten met unieke en oude architectuur. Een reis naar dit land is dan ook zeker aan te raden voor mensen die zich hier in interesseren. Architectenwebleden en BNA-leden krijgen dan ook korting voor onze rondreis in augustus 2017.

Vakantiebeurs Amsterdam

Op de Vakantiebeurs in Amsterdam kunnen mensen met elkaar in contact komen en met Nederlandse reisaanbieders. Het is een geweldige plek voor reisinspiratie voor het nieuwe jaar. Dit jaar had Persintravel ook de mogelijkheid haar eigen unieke reizen te promoten.

Word deel van onze community van tevreden reizigers en ontdek Perzië!

Onze diensten

Visum

Voor reizen naar Iran heb je een visum nodig. Wij kunnen helpen door middel van advies.

Annuleringsverzekering

Tot drie weken van tevoren is het mogelijk de reis te annuleren en met onze annuleringsverzekering kun je te allen tijde je reis annuleren.

Vliegticket

In onze pakketten zit een directe vlucht inbegrepen.

Start hier je reisplanning.

Boek nu

Heb je vragen? Graag