Visum

Aanvraag formulier
Voor Iran heb je een visum nodig. Dit krijg je in de vorm van een e-visa en er komt geen stempel in je paspoort. Een reis naar Iran is dus geen obstakel voor latere reizen aan bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Er zijn verschillende manieren om een visum te krijgen. Deze kun je van tevoren aanvragen via de Iraanse ambassade in Den Haag of je kunt bij aankomst in Iran een visa on arrival kopen. De kosten van een toeristenvisum zijn
€ 78,-. Omdat de visaprocedures regelmatig veranderen en omdat het recent een aantal keer is voorgekomen dat visa geweigerd werden, heeft Persintravel besloten de procedure voor de aanvraag op zich te nemen.

De prijs van deze service zit bij de reis inbegrepen, maar de prijs voor het visum zelf moet nog zelf betaald worden bij aankomst in Iran. Ga je niet met Persintravel op reis, maar wil je wel hulp met het aanvragen van je visum? Bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe dit moet of omdat je visum de eerste keer geweigerd is? Wij kunnen dit van jou overnemen en de kosten zijn € 90,-.
We hebben dan het volgende van je nodig:
- Een pasfoto
- Scan van het paspoort
- Ingevuld formulier
   Visum aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een visum aan te vragen.

    Hoe heb je ons gevonden?

Heb je een vraag? Contact ons

   Visum aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een visum aan te vragen.

Hoe heb je ons gevonden?

Heb je een vraag? Contact ons

We zijn aangesloten bij

Ggto
Calamiteiten%20fonds
Vvkr
Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.